• Tel. 0737.043.144 si 0722.415.993
  • Luni-Vineri 10:00-18:00

Cabinetul nostru ofera servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica salariatilor si functionarilor publici (lucratorilor), care isi desfasoara activitatea in baza unui raport de munca, a unui raport de serviciu sau de mandat.
Serviciile noastre juridice au in vedere incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea raporturilor de munca, de serviciu sau de mandat, precum si incheierea si respectarea unor clauze speciale ale acestor tipuri de raporturi de munca (de neconcurenta, confidentialitate, fidelitate, de constiinta, de formare profesionala, de respectare a unei anumite conduite sau set de obligatii s.a.). Mai multe informatii ➩

CONSULTANTA

Oferim servicii de consultanta juridica in redactarea documentatiilor de dreptul muncii si resurse umane, precum si pentru indeplinirea procedurilor impuse de lege, angajatori sau de necesitatile particulare ale lucratorilor.
Experienta dobandita ne permite gasirea celor mai optime solutii si rezolvari, intr-un timp cat mai scurt.

Solicita informatii

ASISTENTA si REPREZENTARE

Prin echipa noastra de avocati, oferim servicii de asistenta sau reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, institutiilor si autoritatilor publice, dar si in fata altor persoanelor juridice.
Ne recomanda multitudinea de cauze in care am asistat sau reprezentat cu succes clientii nostrii.

Solicita informatii

NEGOCIERE si MEDIERE

In situatii tensionate sau conflictuale interventia unei terte persoane, impartiale, dar si experimentate, poate fi solutia optima (d. p. v. financiar, al duratei de rezolvare sau al confidentialitatii; pentru deblocarea anumitor activitati s.a.).
Detinem resursele informationale si practice pentru rezolvarea eficienta a problemelor dvs.

Solicita ajutor

Sus ↑