• Tel. 0737.043.144 si 0722.415.993
  • Luni-Vineri 10:00-18:00

Cabinetul de avocatură Marius-Cătălin Preduţ este specializat în domeniul dreptului muncii, oferind servicii de asistenţă, consultanţă şi reprezentare juridică (in fata Tribunalului Arges si a Curtii de Apel Pitesti) atât societăţilor, cât şi salariaţilor, care isi au sediul, domiciliul sau locul de munca in judetul Arges.

Punctul de lucru permanent al Cabinetului este pe Bulevardul I. C. Bratianu, nr. 7A, Piteşti (Vis-a-vis de Tribunalul Arges si langa Casa Judeteana de Pensii Arges).
Detalii servicii si Contact.

SERVICII ANGAJATORI

Consultanta, consiliere, intocmire documentatii, asistenta si reprezentare juridica acordate angajatorilor societati comerciale, microintreprindelor, PFA-uri (persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale), liber profesionistilor, precum si sindicatelor si asociatiilor patronale din judetul Arges.

Mai multe informatii

SERVICII SALARIATI

Consultanta, asistenta si reprezentare juridica salariatilor si functionarilor publici (lucratorilor), aflati in raporturi de munca sau raporturi de serviciu, precum si pentru liber profesionisti (medici, contabili, farmacisti s.a.) din judetul Arges, aflati in raporturi juridice specifice celor de munca.

Mai multe informatii

SINDICATE si PATRONATE

Consultanta, asistenta si reprezentare juridica privind infiintarea, organizarea, functionarea si atingerea obiectivelor specifice sindicatelor, reprezentantilor salariatilor ori a organizatiilor patronale din Judetul Arges, in lumina prevederilor Codului muncii, a Codului de Dialog Social si a legislatiei specifice.

Mai multe informatii

Sus ↑