• Tel. 0737.043.144 si 0722.415.993
  • Luni-Vineri 10:00-18:00

Cabinetul nostru ofera servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica persoanelor fizice autorizate, intreprindelor individuale si familiale.
Consultanta juridica si asistenta pe aspectele ce tin de infiintarea, organizarea, functionarea si desfasurarea in mod legal si eficient a activitatii PFA-urilor sau intreprinderilor individuale.
Activitatile desfasurate de PFA-uri, deseori sunt doar formal independente, deoarece implica stabilirea unor raporturi juridice de subordonare, specifice, in mare masura, raporturilor juridice de munca. Aceasta situatie impune incheierea si respectarea unor clauze specifice relatiilor de munca (de neconcurenta, confidentialitate, fidelitate, de respectare a unei anumite conduite sau set de obligatii s.a.). Mai multe informatii ➩

CONSULTANTA

Oferim servicii de consultanta juridica in redactarea documentatiilor de dreptul muncii si resurse umane, precum si pentru indeplinirea procedurilor impuse de lege sau de necesitatile particulare ale PFA-urilor.
Experienta dobandita ne permite gasirea celor mai optime solutii si rezolvari, intr-un timp cat mai scurt.

Solicita informatii

ASISTENTA si REPREZENTARE

Prin echipa noastra de avocati, oferim servicii de asistenta sau reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, institutiilor si autoritatilor publice, dar si in fata altor persoanelor juridice.
Ne recomanda multitudinea de cauze in care am asistat sau reprezentat cu succes clientii nostrii.

Solicita informatii

NEGOCIERE si MEDIERE

In situatii tensionate sau conflictuale interventia unei terte persoane, impartiale, dar si experimentate, poate fi solutia optima (d. p. v. financiar, al duratei de rezolvare sau al confidentialitatii; pentru deblocarea anumitor activitati s.a.).
Detinem resursele informationale si practice pentru rezolvarea eficienta a problemelor dvs.

Solicita ajutor

Sus ↑