(1) Intocmirea regulamentului intern la nivelul fiecarui angajator se realizeaza in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentului cod. Prin sentinta civila nr. 2142/F din 21.11.2012, pronuntata de Tribunalul Bistrita Nasaud in dosarul nr. ...X, a fost admisa actiunea civila formulata de reclamanta M. C., impotriva paratei S. C. „M. V. B.” SRL Bistrita, ca fiind inteme ... (Hotararea 2397/R din data de 20 mai 2013, pronuntata de Curtea de Apel Cluj) Codul Muncii: art.37, 40 alin.2 lit.c. Potrivit acestor texte de lege drepturile si obligatiile privind relatiile de munca dintre angajator si salariat se stabilesc potrivit legii, prin negociere, in cadrul contractelor colective de munca si al co ... (Hotararea 1848 din 11.11.2013, pronuntata de Curtea de Apel ALBA IULIA) Prin plangerea înregistrata la Judecatoria Buzau sub nr. X/X/2009 din X/2009 petentul C.S. a solicitat ca prin hotararea ce se va pronunta în contradictoriu cu intimatul ITM Buzau sa se dispuna anularea procesului verbal de co ... (Hotararea 24.03.2010, pronuntata de Tribunalul BUZ?U)Articolul 246: Obligativitatea intocmirii
Codul muncii actualizat 2024
| Descarca integral PDF
↳ TITLUL XI: Raspunderea juridica
↳ CAPITOLUL I: Regulamentul intern
(2) In cazul angajatorilor infiintati dupa intrarea in vigoare a prezentului cod, termenul de 60 de zile prevazut la alin. (1) incepe sa curga de la data dobandirii personalitatii juridice.
Comentariu art. 246 Codul muncii
Aboneaza-te la cel mai apreciat Canal Youtube de dreptul muncii!
Vizioneaza ecran complet!
Domeniu: Dreptul muncii. Litigii și conflicte individuale/colective de muncă
Vizioneaza ecran complet!
Domeniu: Dreptul muncii. Litigii și conflicte individuale/colective de muncă
Vizioneaza ecran complet!
Domeniu: Dreptul muncii. Litigii și conflicte individuale/colective de muncă
Solicita o consultatie specializata
Jurisprudenta art. 246 din Codul muncii - Obligativitatea intocmirii
Contestatie decizie de concediere dispusa fara efectuarea unei cercetari disciplinare prealabile
La apelul nominal facut in SedinTa publica a raspuns aparatorul intimatei, avocat L S (in baza imputernicirii avocaTiale depusa la fila 16 dosar), lipsind contestatoarea. ... (Hotararea 546 din 22 Septembrie 2020, pronuntata de Tribunalul Neamt)
Proba achitarii drepturilor salariale, in sarcina angajatorului
Clauza contract individual de munca ref. sporul vechime in munca
Plangere contraventionala. Angajator in sensul dipozitiilor din Codul muncii